Moje hodnocení 01

19. července 2011 v 12:30 | Selly«
Ahojky :) Kiki ツ mi ohodnotila blog: Promin, ale moc hodnocení nechápu .. Např. ten lay .. co je na něm špatného? Dělala ho moje wardrobe a mně přijde moc pěkný! Prostě toto nechápu a ještě články.. já vím, že nemáš blog o celebritách, takže pravděpodobně nevíš co a jak.. ! Ano, máš pravdu.. články kopíruji, ale ze zaraničních stránek.. a fotky?! Mám snad běhat za Sel s foťákem?! :D

Layout: Je pěkný, ale má to menčí zádrhel!!!! 10 bodů
První dojem:Hrozný, ten Lay snad byl předělávaný či co... protože menu je jinak a s tránka taky.. myslím že toho nedělal profesionál!!!! 5 bodů
Aktivita blogu: Chodíš každý den několikrát a přidáváš hodně článků 10 bodů
Články: Nebudu to komentovat neboť já na celebrity nejsem takže, protože ty články jsou kopírované, fotky nejsou tvoje..promiň.... kopírování nesnáším 5 bodů
Přehlednost: Jednoduché a přehledné ;-) 10 bodů
Návštěvnost: Máš ji fajn ;-) 10 bodů
Celkem: 50 /60 bodů = no, chtělo by to zlepšit ;-) !!!!!
Jinak ale moc děkuju ;)

 


Komentáře

1 Kiki ツ Kiki ツ | Web | 19. července 2011 v 12:41 | Reagovat

jo, já vím ;)

2 Rocky *) Rocky *) | Web | 19. července 2011 v 13:29 | Reagovat

Ja by som ti dala viac bodov

3 Nicolett* Nicolett* | Web | 19. července 2011 v 14:08 | Reagovat

Pěkný blog// jinak zvu tě budu dělat animace,upravu fotek a klikačky na objednávku :)

4 lucas. lucas. | Web | 19. července 2011 v 15:16 | Reagovat

pekné :)

5 Veve Veve | Web | 19. července 2011 v 16:15 | Reagovat

Ja by som ti dala viac bodov a prosím hlasuj tu v ankete: http://oserialoch.blog.cz/1107/anketa-o-com-ma-byt-blog
Prepáč za reklamu.

6 Miška* Miška* | E-mail | Web | 19. července 2011 v 17:18 | Reagovat

gratulujem! ♥

7 DanushQa,Ronnie ♥ DanushQa,Ronnie ♥ | Web | 19. července 2011 v 18:29 | Reagovat

Ahojky affísku dneska pořádám párty a byla bych moc ráda kdyby ses tam zastavila :))
jo a promin za přeposílaný koment :(

8 DanushQa,Ronnie ♥ DanushQa,Ronnie ♥ | Web | 19. července 2011 v 18:40 | Reagovat

jojo jsme affs :D

9 DanushQa,Ronnie ♥ DanushQa,Ronnie ♥ | Web | 19. července 2011 v 18:45 | Reagovat

no to už sakra dlouho :D jasný ;) a přídeš na párty ?? :)

10 fansite-mileyc / En - Your AFFS fansite-mileyc / En - Your AFFS | Web | 19. července 2011 v 21:54 | Reagovat

Pěkné hodnocení :)

11 LovE-GirL LovE-GirL | Web | 20. července 2011 v 10:13 | Reagovat

Ahoj sbééčko.. :)
Promiň že obíhání trochu zanedbávám.. :// Není moc času.. KOrd tento týden..
U mě na blogu je důůležitý článek, tak si prosíím přečti.. :))
A jak se máš? Já se mám super..
A co děláš? no.. balím, uklízím poslouchám atd.. :))
Tak páá Obíhám.. ;)
Aa mám novou přezdívku LovE-GirL.. Tak si mě přepiš.. :))

12 DanushQa,Ronnie affs ♥ DanushQa,Ronnie affs ♥ | Web | 20. července 2011 v 11:16 | Reagovat

pěkně si ohodnotila

13 Rose_* Rose_* | Web | 20. července 2011 v 13:19 | Reagovat

Já bych ti teda dala mnohem více bodů. Tvůj blog se mi opravdu líbí. Vím že moc nekomentuji články ale chodím sem často. Design je profesionální a krásný. A s těmi články s tebou souhlasím. Kde máš asi tak brát články že ? A navíc kopírování není špatný když všude udáváš zdroj. Kdyby bylo na mě tak ti dám 60/60 :)

14 sel-fan sel-fan | Web | 20. července 2011 v 17:59 | Reagovat

gratuluju!!

15 Maggie* Maggie* | Web | 20. července 2011 v 18:15 | Reagovat

to hodnocení je nesmyslné, já bych ti dala všude 10 bodů, layout je nádherný a kopíruje každý kdo má blog o celebritě, ale je rozdíl jestli kopíruješ z jiného blogu nebo ze zahraniční stránky, v tomto máš úplnou pravdu :/ :( :)

16 Maggie* Maggie* | Web | 20. července 2011 v 18:16 | Reagovat

jo a prosím, přidej si mě mezi affs, já už tě mám :)

17 Vikdla Dlavik Vikdla Dlavik | Web | 20. července 2011 v 19:21 | Reagovat

Já s tebou a všema souhlasím, dělat si sama fotky :-D Tak to se jí teda povedlo :-D A jak asi získat profesionální záhlaví? souhlasim s Rose Maggie Veve, ikdyž nevim, zda to četla ;-) a Rocky.
PS: proč píšete pěkné?

18 Lucy* Lucy* | Web | 20. července 2011 v 19:47 | Reagovat

Ahoj já jsem v poslední době nebila na blogu tak tady je důvod:
http://lucka-bloom.blog.cz/1107/nebila-jsem-tu#pridat-komentar
PS: Obíhám ;)

19 Brit Brit | Web | 20. července 2011 v 19:57 | Reagovat

nechceš se zapojit do projektu na mém blogu více info tady:http://selenagomez-sel.blog.cz/1107/b-day-project-zapoj-se
chci abyses zapojil/a protože se na to hodíš :)
Jinak hezký blogísek :)

20 av-tia av-tia | Web | 20. července 2011 v 21:54 | Reagovat

nic si z toho nedělej..mě se tvůj blog líbí :)

21 Nica. Nica. | Web | 21. července 2011 v 0:47 | Reagovat

Potřebuju znát tvůj názor!
http://tezkadrina.blog.cz/1107/hubnuti
Budu ráda za veškerej komentář. :o))
Děkuju..

22 Maggie* Maggie* | Web | 21. července 2011 v 10:13 | Reagovat

děkuji, ano dělám :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama